Spring naar inhoud

Welke stevige man wil afspreken met de 25 jarige vurige rondborstige jonge AMMIECXZ uit Luxemburg.

Hallo leuke mannen! Weet je, ik denk dat ik regelmatig wat te kort kom in mijn leventje nu. En ik wil daar heel erg graag wat aan veranderen. Ik ben niet het meisje wat in de sportschool of wat dan ook om een man heen zal gaan draaien. Ik zal zo niet een man willen vinden. Daarom zou ik het fijn vinden om hier iemand te vinden. Dat zou zo leuk zijn! Stel dat ik de man hier vind ben ik gelukkig! Echt gelukkig!  Wat ik zoek? Ik val op mannen die opvallen in de menigte. Dat zou geweldig zijn! Ze zijn voornamelijk groot en breed. Ik hou daar van! Ik vind een goede coupe van haren heel belangrijk. Krullen ofzo! Die moeten echt leuk in model zitten! Zo aantrekkelijk! En hij moet lekker voelen als ik hem knuffel. Zo fijn! Heerlijk stevig.

AMMIECXZ,