Spring naar inhoud

Welke ondeugende man wil afspreken op hotel met de 28 jarige vuurhete jonge Chubby-Bell4 uit Luxemburg.

Weet je wat ik nou echt genieten vind? Steden tripjes naar grote steden over de hele wereld. New York staat wel echt op nummer 1, maar dichterbij huis vind ik Rome echt helemaal super. Voor mijn werk kom ik al veel in de modesteden maar dat is dan toch anders. Ik struin liever met een leuke vent door een stad hoor, om 's avonds dan lekker een terrasje en restaurantje te pakken en dan lichtelijk aangeschoten op de kamer nog even verder te genieten van elkaar. Eigenlijk is mijn enige vraag of je je in mijn verhaaltje kunt vinden 😉 Als je liever op de bank met een biertje voetbal kijkt, tja, dan gaat het hem ben ik bang niet worden. Maar ik heb zo'n idee da je ook liever op die hotelkamer met mij bent 😉

Chubby-Bell4,