Spring naar inhoud

Welke lekkere man maakt de ondeugende fantasie waar van de 27 jarige heerlijke jonge HoatskeX uit West-Vlaanderen.

Ik heb een super leuk idee. Als wij nu eens afspreken in een kroeg. Ik zit daar al op jou te wachten. Je komt binnen, kijkt even rond en stap dan op mij af en gebruikt een van de gekste grappigste openingszinnen die je ooit gehoord hebt. Ik lach dan een beetje en kus je vol op de mond. Dan kunnen we samen kijken hoe iedereen om ons heen hier op reageert. Zou dat leuk zijn? Lekker spontaan en grappig. Langer dan mij heeft wel een voorkeur omdat ik echt val op lange mannen, breed of smal dat maakt mij niet zoveel uit en ik zeg ook geen nee tegen een man met een baardje.

HoatskeX,

3 gedachten over “Welke lekkere man maakt de ondeugende fantasie waar van de 27 jarige heerlijke jonge HoatskeX uit West-Vlaanderen.

Reacties zijn gesloten.